tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Roberto B." <robe...@ipermedianet.com>
Subject Re: Configuration
Date Tue, 21 Aug 2001 16:25:21 GMT
So.. I try to install Tomcat 4b7???
Do I have to build mod_webapp again??? (I have an old kernel version)

Thanks...Roberto.

----- Original Message -----
From: "Pier P. Fumagalli" <pier@betaversion.org>
To: <tomcat-user@jakarta.apache.org>
Sent: Tuesday, August 21, 2001 6:16 PM
Subject: Re: Configuration


> Roberto B. at roberto@ipermedianet.com wrote:
> >
> >> Rebooted the system? WHY? Can't you just stop-and-restart? I thought
you
> >> were using Linux (Pier has an uptime of 628 days on one old Linux box
in
> >> Italy!)
> >
> > I'm more secure that nothing remains in memory.. you know.. I'm new to
> > linux.. I was (I'm) a windows user!!!
>
> Well, UNIX != Windows... You don't need to reboot...
>
> > So.. I newly rebooted the system.. before I deleted the log file.
> > Then I have done:
> > kill -HUP [my httpd PID]
>
> Kewl...
>
> > apache error log:
>
> Quoting only the relevant parts...
>
> > [Tue Aug 21 19:37:37 2001] [notice] SIGHUP received.  Attempting to
restart
> > [Tue Aug 21 19:37:38 2001] [notice] Apache/1.3.9 (Unix) Debian/GNU
> > configured -- resuming normal operations
>
> That's cool... It's restarting
>
> > [Tue Aug 21 19:37:39 2001] [error] Invalid WARP protocol version 0.9
>
> Whops.. That's your problem... You're using a 4.0b7 module with a 4.0b6
> Tomcat... Easy if you know what to read...
>
> > I have no more hopes to succeed to configure Tomcat... :((
>
> You just need to have the right stuff... And consider you're working with
> PRE-ALPHA code (the webapp module has not yet officially been released,
not
> even in Beta)
>
> > p.s. Nobody can come to at my office!?!?!?
>
> You would loose all the fun... :)
>
>     Pier
>


Mime
View raw message