tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Loïc Lefèvre <llefe...@fivia.com>
Subject RE: Configutaion Problems NT <=> Linux
Date Thu, 26 Jul 2001 10:02:01 GMT
In fact, I hink it's a VHost configuration problem, the Apache's 'ErrorLog'
file
indicates:

[Thu Jul 26 08:15:29 2001] [error] [client 192.1.1.33] File does not exist:
/usr/local/tomcat/jakarta-tomcat-3.2.3/webapps/lol/lol

and my VHost is the following:
<VirtualHost 192.1.1.128>
ServerName lol.fivia.com
DocumentRoot /usr/local/tomcat/jakarta-tomcat-3.2.3/webapps/lol

JkMount /lol/* ajp12
JkMount /*.jsp ajp12

RedirectMatch /index.html $1/start/index.html

ErrorLog /usr/local/tomcat/log/lol_error_html.log
TransferLog /usr/local/tomcat/log/lol_access_html.log

RewriteEngine on
RewriteLog /usr/local/tomcat/log/lol_rewrite.log
RewriteLogLevel 9

RewriteCond %{REQUEST_URI} ^/servlet* [NC]
RewriteRule ^/servlet/(.*) /lol/$1 [PT]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/lol* [NC]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/Image* [NC]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/Elemtech* [NC]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/Erreur* [NC]
RewriteCond %{REQUEST_URI} ^/.*/.*
RewriteRule ^/(.*) /lol/AdFront?access=/$1 [PT,QSA]

</VirtualHost>

so...

Loïc Lefèvre

-----Message d'origine-----
De : Jeff Hoare [mailto:jhoare@ihug.com.au]
Envoyé : vendredi 27 juillet 2001 07:48
À : tomcat-user@jakarta.apache.org
Objet : Re: Configutaion Problems NT <=> Linux


What happens?
If this fits your situation then this may help.
If u are using the sun jdk1.3.1 and u are using a 2.4 kernel then one thing
that can happen is that the jdk won't start because of the default stack
size. In this case you'll get nothing, the thing will try to start tehn die.

If this sounds like you then try
ulimit  -s 2048

Jeff
PS failing that u really need to provide more info, are any logs produced?

On Thursday 26 July 2001 17:57, you wrote:
> Hi
>
> It's me again... Last time, tomcat was configured perfectly
> for NT4. Still I must install it on linux now and after copying
> exactly (but directories ;) ) the result is not the one expected:
> nothing appears !
>
> Any suggestion?
>
> Loïc Lefèvre


Mime
View raw message