tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Alberto Torna Jr." <alto...@hotmail.com>
Subject Re: NT Service Problem for startup-servlet
Date Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT
<html><DIV>
<P><BR><BR></P>Compare the classpaths.&nbsp; Use Tomcat -env to
view the complete classpath in that instance.&nbsp; Then modify the wrapper.properties
and ensure all classpaths are correct.&nbsp; </DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>&gt;From: "abdur raheem" <RAHEEMSA@HOTMAIL.COM>
<DIV></DIV>&gt;Reply-To: tomcat-user@jakarta.apache.org 
<DIV></DIV>&gt;To: tomcat-user@jakarta.apache.org 
<DIV></DIV>&gt;Subject: NT Service Problem for startup-servlet 
<DIV></DIV>&gt;Date: Wed, 11 Jul 2001 13:02:36 -0000 
<DIV></DIV>&gt; 
<DIV></DIV>&gt;Hi all, 
<DIV></DIV>&gt;I make tomcat as NT service. Its working. 
<DIV></DIV>&gt;but i created a startup servlet and also made changes in web.xml

<DIV></DIV>&gt;according to that. 
<DIV></DIV>&gt;but when i started thru net service the startup servlet is
not 
<DIV></DIV>&gt;loaded, 
<DIV></DIV>&gt;at the same i start Tomcat thru "startup" the startup-servlet

<DIV></DIV>&gt;is working and i am getting results. In startup servlet i 
<DIV></DIV>&gt;instanciated 
<DIV></DIV>&gt;Singleton objects, using Database tables of Oracle 8i and i
am using 
<DIV></DIV>&gt;jdbcOdbcDriver. 
<DIV></DIV>&gt; 
<DIV></DIV>&gt;whats the problem when i start thru service-applet? 
<DIV></DIV>&gt;plese help me. 
<DIV></DIV>&gt;thanks in advance 
<DIV></DIV>&gt; 
<DIV></DIV>&gt;Raheem 
<DIV></DIV>&gt; 
<DIV></DIV>&gt; 
<DIV></DIV>&gt;_________________________________________________________________________

<DIV></DIV>&gt;Get Your Private, Free E-mail from MSN Hotmail at 
<DIV></DIV>&gt;http://www.hotmail.com. 
<DIV></DIV>&gt; 
<DIV></DIV><br clear=all><hr>Get your FREE download of MSN Explorer
at <a href="http://explorer.msn.com">http://explorer.msn.com</a><br></p></html>

Mime
View raw message