tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Randy Layman <randy.lay...@aswethink.com>
Subject RE: errors using Tomcat w/ IIS 5.0
Date Tue, 03 Jul 2001 10:59:59 GMT

	Connection Refused, I believe.  It probably indicates that your
workers.properties file and your server.xml file specify two different ports
for the AJP12.

	Another possible issue (but its not very likely) is that you have
configured IP Filtering on your 2000 server to disallow localhost to access
the AJP12 port.

	Randy

> -----Original Message-----
> From: Chris Blessing [mailto:webguy@mail.rit.edu]
> Sent: Monday, July 02, 2001 7:24 PM
> To: tomcat-user@jakarta.apache.org
> Subject: errors using Tomcat w/ IIS 5.0
> 
> 
> Hi there-
> 
> I'm running Windows 2000 w/ IIS 5.0.  I've configured the 
> webserver with the
> appropriate /jakarta virtual dir, entered the correct 
> registry settings and
> all, and properly setup the workers.properties and 
> uriworkermap.properties
> files.  I was reading the IIS How-To page and went through 
> all the steps.
> Triple-checked!
> 
> So I finally get the green arrow I've been waiting for and go 
> to request
> http://localhost/examples/jsp/index.html but it errors on me. 
>  I check the
> IIS log and the last line(s) is/are:
> 
> 23:17:19 127.0.0.1 GET /jakarta/isapi_redirect.dll 500
> 
> So then I check the Tomcat log file (set to "debug" in 
> registry) and I find
> this (I removed the initial log lines related to the IIS startup/ISAPI
> loading):
> 
> [jk_isapi_plugin.c (408)]: HttpFilterProc started
> [jk_isapi_plugin.c (429)]: In HttpFilterProc test redirection of
> /examples/jsp/index.html
> [jk_uri_worker_map.c (345)]: Into 
> jk_uri_worker_map_t::map_uri_to_worker
> [jk_uri_worker_map.c (407)]: 
> jk_uri_worker_map_t::map_uri_to_worker, Found a
> match ajp12
> [jk_isapi_plugin.c (439)]: HttpFilterProc 
> [/examples/jsp/index.html] is a
> servlet url - should redirect to ajp12
> [jk_isapi_plugin.c (461)]: HttpFilterProc check if
> [/examples/jsp/index.html] is points to the web-inf directory
> [jk_isapi_plugin.c (517)]: HttpExtensionProc started
> [jk_worker.c (123)]: Into wc_get_worker_for_name ajp12
> [jk_worker.c (127)]: wc_get_worker_for_name, done  found a worker
> [jk_isapi_plugin.c (539)]: HttpExtensionProc got a worker for 
> name ajp12
> [jk_ajp12_worker.c (223)]: Into jk_worker_t::get_endpoint
> [jk_ajp12_worker.c (121)]: Into jk_endpoint_t::service
> [jk_connect.c (108)]: Into jk_open_socket
> [jk_connect.c (115)]: jk_open_socket, try to connect socket = 1760
> [jk_connect.c (124)]: jk_open_socket, after connect ret = -1
> [jk_connect.c (143)]: jk_open_socket, connect() failed errno = 61
> [jk_ajp12_worker.c (134)]: In jk_endpoint_t::service, sd = -1
> [jk_ajp12_worker.c (152)]: In jk_endpoint_t::service, Error sd = -1
> [jk_isapi_plugin.c (554)]: HttpExtensionProc error, service() failed
> [jk_ajp12_worker.c (163)]: Into jk_endpoint_t::done
> 
> Note, again, that this log excerpt is only in relation to the 
> HTTP request,
> not the startup of the ISAPI filter.
> 
> So basically I'm wondering if someone can tell me what errno 
> 61 is, and why
> this is failing on me.  I've tried everything in the 
> troubleshooting section
> of the IIS How-To page and nothing's worked yet. =(
> 
> TIA for any help you can offer, I'm stuck!
> 
> -Chris Blessing
> webguy@mail.rit.edu
> 

Mime
View raw message