tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Shyam Sarkar" <ssar...@ix.netcom.com>
Subject Re: need help for rmi calls from tomcat 3.2.1
Date Mon, 02 Jul 2001 22:02:57 GMT
No, I copied to a separate directory called getStart and accesing hello.html in that 
directory using http://loalhost:8080/getStart/hello.html.

Any suggestions ?

Thanks.
ssarkar@ix.netcom.com

  ----- Original Message ----- 
  From: Francisco Areas Guimaraes 
  To: tomcat-user@jakarta.apache.org 
  Sent: Monday, July 02, 2001 3:00 PM
  Subject: Re: need help for rmi calls from tomcat 3.2.1


  Have you copied to "/webapps/ROOT" ?

  Francisco
    ----- Original Message ----- 
    From: Shyam Sarkar 
    To: tomcat-user@jakarta.apache.org 
    Sent: Monday, July 02, 2001 6:43 PM
    Subject: need help for rmi calls from tomcat 3.2.1


    I installed rmi example problem (Helloworld) in a directory called getStart
    under
    C:\rmi\rmi.  I can start the server and the client applet as described in
    the trail.
    Next I started tomcat server and copied getStart under webapp directory.
    I started rmiregistry and then the server.
    I tried to open hello.html from a browser with url
    http://localhost:8080/getStart/hello.html.
    The frame is coming but the result
    message is 'blank' rather than 'Hello World'.  I added the wrapper classpath
    etc.

    Any suggestions what is wrong.

    Regards.
    ssarkar@ix.netcom.com



Mime
View raw message