tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Craig O'Brien" <cr...@dynamic-apps.com>
Subject RE: 100% CPU Usage by upload from Netscape under Windows NT
Date Wed, 20 Jun 2001 16:38:25 GMT
Just one more comment on this.  I have experienced a similar situation on
Linux running Tomcat 3.2.1 and Netscape 6.0. (It doesn't matter whether
Netscape 6.0 is local or remote) In coding a page with 1 pixel gifs which
are resized to form lines and boxes (memory saving trick) Everything is fine
on the first load of the page, however, if you refresh the page Netscape 6.0
will continue to request the graphics indefinitely causing very high cpu
drain.  It does not occur when the graphics are sized normally.  I believe
this to be one of many bugs in Netscape 6.0 but this one, unfortunately,
effects the server. This does not occur with earlier versions of Netscape.

Regards,
Craig

-----Original Message-----
From: Stefan Seifert [mailto:sseifert@pro-vision.de]
Sent: Wednesday, June 20, 2001 8:10 AM
To: tomcat-user@jakarta.apache.org
Subject: AW: 100% CPU Usage by upload from Netscape under Windows NT


Assign the netscape.exe-process in nt task manager the lowest priority.
The netscape engine seems to affect tomcat when running on the same
machine. Very ugly.

Stefan

> -----Urspr√ľngliche Nachricht-----
> Von: William Kaufman [mailto:WKaufman@viquity.com]
> Gesendet: Mittwoch, 20. Juni 2001 16:00
> An: 'tomcat-user@jakarta.apache.org'
> Betreff: RE: 100% CPU Usage by upload from Netscape under Windows NT
>
>
> Well, from your description, it sounds like it's a Netscape
> issue, not a
> Tomcat issue.  Which process is taking the CPU?  (Look at the
> process list
> in the Windows Task Manager.)
>
> If it's actually Tomcat sucking CPU, activate the window
> Tomcat is running
> in, and hit Ctrl+Break: that will give you a list of what's currently
> running.  (Ignore any threads stuck in Object.wait(), obviously,...)
>
> If it's Netscape, try rummaging around their web site--maybe
> http://help.netscape.com/ ,...
>
>                                         -- Bill K.
>
> -----Original Message-----
> From: Zsolt Koppany [mailto:zk@intland.com]
> Sent: Wednesday, June 20, 2001 12:10 AM
> To: tomcat-user@jakarta.apache.org
> Subject: 100% CPU Usage by upload from Netscape under Windows NT
>
>
> Hi,
>
> when the user uploads files from Windows-NT-4.0 with Netscape-4.75 the
> CPU usage is 100%. Even when netscape is waiting for the response from
> the server it still has 100% CPU usage. What is the reason
> and can it be
> fixed? With IE we don't have this problem.
>
> Zsolt
>
> --
> Zsolt Koppany
> Intland GmbH www.intland.com
> Tel: +49-711-7221873 Fax: +49-711-7221835
>
>
>


Mime
View raw message