tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Randy Layman <randy.lay...@aswethink.com>
Subject RE: NT Service won't start
Date Fri, 29 Jun 2001 10:42:48 GMT

	If you want to run as a service with jk_nt_service, yes.

> -----Original Message-----
> From: COLOMBO,DAN (HP-Boise,ex1) [mailto:dan_colombo@hp.com]
> Sent: Thursday, June 28, 2001 4:55 PM
> To: 'tomcat-user@jakarta.apache.org'
> Subject: RE: NT Service won't start
> 
> 
> My TOMCAT_HOME is d:\program files\Apache 
> Group\jakarta-tomcat-3.2.2 and my
> Tomcat service starts just fine.  Will I run into problems 
> down the road???
> 
> Sould I do the classic short names (progr~1) approach??
> 
> DC
> 
> -----Original Message-----
> From: Randy Layman [mailto:randy.layman@aswethink.com]
> Sent: Thursday, June 28, 2001 2:14 PM
> To: tomcat-user@jakarta.apache.org
> Subject: RE: NT Service won't start
> 
> 
> 
> 	Also make sure that you don't use spaces in any of your 
> path names
> (TOMCAT_HOME or JAVA_HOME)
> 
> 	Randy
> 
> 
> > -----Original Message-----
> > From: COLOMBO,DAN (HP-Boise,ex1) [mailto:dan_colombo@hp.com]
> > Sent: Thursday, June 28, 2001 4:22 PM
> > To: 'tomcat-user@jakarta.apache.org'
> > Subject: RE: NT Service won't start
> > 
> > 
> > if you run jk_nt_service and give it your wrapper.properties 
> > file it will
> > add it to your NT services.
> > 
> > <path>jk_nt_service <name> wrapper.properties
> > 
> > I was in my properties dir and my jk_nt_service executable 
> > was in the same
> > directory so I ran...
> > 
> > jk_nt_service Jakarta wrapper.properties
> > 
> > This added it to my services, named Jakarta.  Make sure you 
> update the
> > wrapper.properties file for TOMCAT and JAVA locations prior 
> > to starting the
> > service.
> > 
> > DC
> > 
> > -----Original Message-----
> > From: Robert Berger [mailto:bob@bberger.net]
> > Sent: Thursday, June 28, 2001 2:21 PM
> > To: tomcat-user@jakarta.apache.org
> > Subject: Re: NT Service won't start
> > 
> > 
> > I've tried everything and still have the same problem Tomcat 
> > starts using
> > startup.bat, but won't start as a service. Is there 
> anything I can do
> > to find out what is wrong? I will soon have to give up on 
> using Tomcat
> > for this project and switch to ASP (Gasp...)
> > 
> 

Mime
View raw message