tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Clifford P. Helsel" <chel...@wallstreetwise.com>
Subject RE: FIRST POST - Servlet installation problem
Date Thu, 28 Jun 2001 02:46:36 GMT
Hi Jann,

I haven't modified anything in the jakarta-tomcat-3.2.2\conf directory.
I have a feeling that I should but I couldn't find anything in the docs
that explained what to put there... Am I supposed to modify anything?
Any pointer to better docs?

Thanks,
Cliff.


-----Original Message-----
From: Jann VanOver [mailto:Jann.VanOver@loudeye.com] 
Sent: Wednesday, June 27, 2001 10:41 PM
To: 'tomcat-user@jakarta.apache.org'
Subject: RE: FIRST POST - Servlet installation problem

Have you added a mapping in Tomcat's urlworkermap.properties file ?

-----Original Message-----
From: Clifford P. Helsel [mailto:chelsel@wallstreetwise.com]
Sent: Wednesday, June 27, 2001 7:40 PM
To: tomcat-user@jakarta.apache.org
Subject: RE: FIRST POST - Servlet installation problem
Importance: High


This does not solve one problem, that of redirection, or rather
accessing the Servlet through IIS.  By going to port 8080 I am still
using the Tomcat engine to serve the page:

For example, in my configuration, this URL works

http://localhost:8080/myservlet/servlet/myservlet

However, this does not (and I would expect it to)

http://localhost/myservlet/servlet/myservlet

Thanks,
Cliff.

-----Original Message-----
From: Peter Davison [mailto:peterdavison@home.com] 
Sent: Wednesday, June 27, 2001 10:32 PM
To: tomcat-user@jakarta.apache.org
Subject: Re: FIRST POST - Servlet installation problem

Hi Clifford.

Note the lack of :8080 in the URL you mention.

Try this: 

http://localhost:8080/servlet/myservlet

and see if that works any better.

P.

CH> I'm using the url: http://localhost/servlet/myservlet
CH> 


Mime
View raw message