tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ajay Ejantkar <ajej....@yahoo.com>
Subject NEWBIE: having problem starting new app
Date Mon, 07 May 2001 13:21:19 GMT
I am setting up a test app, using the Ant tool. The files go into the
proper directory I have setup (/webapps/myapps), but when I try to
access them on the browser it doesn't work properly unless I use the
port number. I have to type http://localhost:8080/myapp/, if I type
just 
http://localhost/myapp/ it doesn't work. I have been able to use the
example/servlet directory by typing that in as in
http://localhost/example/serlet. I know this is set up by the
apache-tomcat.conf file which is created everytime I start up the
tomcat server. When I look at the conf file everything seems proper the
myapps section is as follows:

Alias /myapp "C:/ApacheGroup/jakarta-tomcat-3.2.1/webapps/myapp"
<Directory "C:/ApacheGroup/jakarta-tomcat-3.2.1/webapps/myapp">
    Options Indexes FollowSymLinks
</Directory>
ApJServMount /myapp/servlet /myapp
<Location "/myapp/WEB-INF/">
    AllowOverride None
    deny from all
</Location>
<Directory
"C:/ApacheGroup/jakarta-tomcat-3.2.1/webapps/myapp/WEB-INF/">
    AllowOverride None
    deny from all
</Directory>
<Location "/myapp/META-INF/">
    AllowOverride None
    deny from all
</Location>
<Directory
"C:/ApacheGroup/jakarta-tomcat-3.2.1/webapps/myapp/META-INF/">
    AllowOverride None
    deny from all
</Directory>


Thanks for any help on this.
Ajay


__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Yahoo! Auctions - buy the things you want at great prices
http://auctions.yahoo.com/

Mime
View raw message