tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Taylor, Richard" <Richard.Tay...@bskyb.com>
Subject ClassNotFound from lib in a webapp
Date Wed, 04 Apr 2001 14:15:16 GMT
Hi,
 
I'm running Tomcat 3.2.1 (as NT service), Apache 1.3.17 (mod_jk), JDK1.3,
(and JBoss but thats not related)
 
I'm coming across this problem time and time again and am wondering if all
will be solved if I move to Tomcat 4.x.  If there is a solution/explanation
please let me know.
 
I am deploying my webapps with all the libraries required in the lib
directory (as per the spec).
 
When running servlets (generally when I am making EJB references) I get
ClassNotFound exceptions.  However there are some classes being found that
only reside in one of these jars.
 
When I add the offending jars from the lib directory into the tomcat
classpath (via wrapper.properties) then all is well.
 
 
Thanks (hopefully),
 
Richard.
 

-----Original Message-----
From: Sonia Sh [mailto:sonia_1001@123india.com]
Sent: Wednesday, April 04, 2001 3:04 PM
To: Tomcat-User@Jakarta. Ap
Subject: Directory changes


Hi All
I have tested a simple application called greeting by putting it into
tomcat_home\web-apps directory.
Now when I am putting the same application into a different directory
outside the Tomcat_home and adding the <Context> in the context manager, I
am not able to access the application. 
Can some one please help??
Thanks in advance
Regards
Sonia



**********************************************************************
Information in this email is confidential and may be privileged. 
It is intended for the addressee only. If you have received it in error,
please notify the sender immediately and delete it from your system. 
You should not otherwise copy it, retransmit it or use or disclose its
contents to anyone. 
Thank you for your co-operation.
**********************************************************************

Mime
View raw message