tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jake Chin" <jacob...@earthlink.net>
Subject Re: Configuring Cold Fusion to run with Tomcat 3.2.1
Date Wed, 18 Apr 2001 21:37:14 GMT
Hi Jann,

Perhaps I misstated myself.  I'm running the Jakarta Tomcat 3.2.1 web server.  Yes, I had
Tomcat installed and running before I installed cold fusion.  

Do you have a similar platform?  

Any help would be appreciated.  

Jake

  -----Original Message-----
  From: Jann VanOver <Jann.VanOver@loudeye.com>
  To: 'tomcat-user@jakarta.apache.org' <tomcat-user@jakarta.apache.org>
  Date: Wednesday, April 18, 2001 2:04 PM
  Subject: RE: Configuring Cold Fusion to run with Tomcat 3.2.1


  Are you actually running the Apache web server?  Did you install this before you installed
cold fusion?  
    -----Original Message-----
    From: Jake Chin [mailto:jacobus8@earthlink.net]
    Sent: Wednesday, April 18, 2001 1:38 PM
    To: tomcat-user@jakarta.apache.org
    Subject: Configuring Cold Fusion to run with Tomcat 3.2.1



    The Cold Fusion support people are not familiar with the Tomcat server.  
     
    Can anyone help me with a configuration problem?  

    I'm having a problem with Cold Fusion Administrator.  I can bring up the
    Cold Fusion Documentation page, but not the admin page.

    I'm running W98 and Apache-Tomcat 3.2.1.

    The URL I am hitting is:
    http://localhost:8080/CFIDE/Administrator/index.cfm

    The output looks like this:
    Allaire Cold Fusion Template
    Header Size: New
    VersionÈù7?ná¼Ý«"}~?}Zhqؤä8X°É¿Ìò©?P^qvßNÊÒ?ùFÍû'ÉÊ{´d9¢=OJEUR?Û
    'ð6lδf`b¢'ôû"\v?ù>eÐ×åREURóz?||,Võæ?êsm

    CF support referred me to http://www.allaire.com/Handlers/index.cfm?ID=3882&Method=Full
    which I had already seen.  Unfortunately there is no httpd.conf file with the Tomcat version
of Apache.

    I just downloaded Tomcat the other day.  I'm able to build and run
    Servlet and JSP projects using Kawa, which is also from Macromedia (formerly Allaire).

    When I run Cold Fusion, I get the little icons on the Windows system toolbar at the bottom
of the display, but the
    Cold Fusion window never opens up.  As I said before, I get that gobbledegook when I try
to run Cold Fusion Administrator.

    Can anyone help me?  

    Regards, 
    Jake


Mime
View raw message