tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Corey A. Johnson" <cjohn...@cniweb.net>
Subject Re: tomcat not working totally...
Date Tue, 27 Feb 2001 17:02:38 GMT
What JDK version do you have installed?  It looks to me like the file
tools.jar is not in your CLASSPATH.

Should be located in JAVA_HOME/lib

Let me know if that helps.

Cj

Andrew Y Ng wrote:

> Hi, I'm new to tomcat, I am running NetBSD 1.4.1 (sorry, no time
> to upgrade) on i386, with the apache-1.3.17.1 package. I installed
> the jakarta-tomcat-3.1.1 binary package and ran the startup
> script. I tried out the JSP and servlet examples and some
> of them did not work, I suspect it's a CLASSPATH problem but
> after looking at the tomcat.sh script, i think all i need
> is JAVA_HOME to be set right, and the script sets CLASSPATH
> so at least JSP and servlet engines would run.
>
> If you guys can take a look at http://guadalupe.rem.cmu.edu:8080
> and give me ideas as to what's wrong, i'd really appreciate that.
> I have a feeling that this is something trivial and you guys
> have probably seen this many times. Thanks!
>
> /ayn
>
> --
> Andrew Y Ng  |  <ayn@Ngbert.org>  |  http://andrew.Ngbert.org/
> --------------------------------------------------------------
>           (-) please finger ayn@CMU.EDU if u need more info...
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, email: tomcat-user-help@jakarta.apache.org

--
Corey A. Johnson
Creative Network Innovations
http://www.cniweb.net/
1-800-CNi-5547 ** 1-321-259-1984



Mime
View raw message