tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Shrisha Radhakrishna" <shrisha_radhakris...@yahoo.com>
Subject Re: Difficulty getting IIS to recognize additional Tomcat contexts
Date Sun, 25 Feb 2001 06:05:56 GMT
Here's a snippet from isapi.log: (Note: "test" is the context I'm trying to
deploy)

[jk_isapi_plugin.c (452)]: HttpFilterProc [/test/] is not a servlet url
[jk_isapi_plugin.c (461)]: HttpFilterProc check if [/test/] is points to the
web-inf directory

server.xml
-----------
<Context path="/test"
  docBase="webapps/test"
  crossContext="false"
  debug="0"
  reloadable="true"
  trusted="false" >
 </Context>

uriworkermap.properties
--------------------------
default.worker=ajp12

/servlet/*=$(default.worker)
/*.jsp=$(default.worker)

#This context works...
/examples/*=$(default.worker)

#This doesn't!
/test/*=$(default.worker)

--Shrisha


----- Original Message -----
From: "Shrisha Radhakrishna" <shrisha_radhakrishna@yahoo.com>
To: "tomcat" <tomcat-user@jakarta.apache.org>
Sent: Saturday, February 24, 2001 9:43 PM
Subject: Re: Difficulty getting IIS to recognize additional Tomcat contexts


> Hmm.. I am facing the same problem!  I added my new contexts to server.xml
> and uriworker.properties...
>
> --Shrisha
>
> -----Urspr√ľngliche Nachricht-----
> Von: MilitaryHire Technical Support [mailto:help@militaryhire.com]
> Gesendet: Dienstag, 20. Februar 2001 22:58
> An: tomcat-user@jakarta.apache.org
> Betreff: Difficulty getting IIS to recognize additional Tomcat
> contexts
>
>
> Hi,
>
>     I have successfully instaled Tomcat and confirmed it worked
> using the
> examples.  I then used the isapi_rediredct.dll to have my IIS use
> Tomcat for
> servlets.  I confirmed that worked using the examples also.
>
> My problem is, I have not been able to get IIS to recognize any
> other
> contexts.  In an attempt to set up and test a new context, I copied
> the
> examples folder into a folder named "servlets" under the webapps
> directory.
> I then configured a "servlets" Tomcat context and tested it.  It
> worked
> fine.  When I then added the the context to uriworkers.properties
> and
> stopped and restarted IIS though, I was not able to access the new
> context.
> I kept getting 404 errors.  I could tell from the error format that
> it was
> being generated by IIS rather than Tomcat.  Any ideas what I might
> have done
> wrong?
>
> FYI, I'm using NT Workstation 4.0 SP6a, IIS 4, jdk 1.3.
>
> Thanks!
>
> Sean
>
>
>
> Shrisha Radhakrishna
> mailto:shrisha@flashmail.com
> Phone: 408.530.8530
> http://members.tripod.com/cricforum
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, email: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message