tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Michael Percy <mpe...@portera.com>
Subject RE: WAIT...there's more --> Tomcat bombs out as an in-process add -on to IIS 4.0, WinNT 4.0/SP 6a
Date Fri, 01 Dec 2000 02:11:09 GMT
Use Tomcat 3.2, there are huge improvements in it. But, I know nothing about
your problem. http://jakarta.apache.org/

Mike

> -----Original Message-----
> From: Desaulniers, Peter [mailto:Peter.Desaulniers@pahv.xerox.com]
> Sent: Thursday, November 30, 2000 6:03 PM
> To: 'tomcat-user@jakarta.apache.org'
> Subject: WAIT...there's more --> Tomcat bombs out as an in-process
> add-on to IIS 4.0, WinNT 4.0/SP 6a
> 
> 
> After thinking more about this... as an in-process add-on, I 
> shouldn't have
> to start tomcat independently like I did for the out of 
> process add-on.  So,
> just trying to go to the same url for the
> //localhost/examples/jsp/index.html, I get a 404 error (which 
> worked when I
> tried that exact same url for the out of process add-on).
> 
> I am using tomcat 3.1 with JDK 1.3 and the 3.1 versions of
> isapi_redirect.dll and jni_connect.dll.
> I am pointing the worker jvm_lib to the 1.3 jre\bin\classic\jvm.dll 
> 
> Any ideas?
> 
> -- Peter Desaulniers
> 
> > -----Original Message-----
> > From: Desaulniers, Peter [mailto:Peter.Desaulniers@pahv.xerox.com]
> > Sent: Thursday, November 30, 2000 5:02 PM
> > To: 'tomcat-user@jakarta.apache.org'
> > Cc: Desaulniers, Peter
> > Subject: Tomcat bombs out as an in-process add-on to IIS 4.0, WinNT
> > 4.0/SP 6a
> > 
> > 
> > Hello all,
> > 
> > I am fairly new to tomcat and this list, so if this has 
> been asked and
> > answered, my apologies.
> > 
> > First, where should I go to search this list for possible answers to
> > problems?  And what do I do when I get there (assuming its 
> > not obvious.)
> > 
> > Now, for my problem:
> > 
> > Using the How To documents by Gal Shachor, I got tomcat to 
> > first work as a
> > stand-alone and then as an out-of-process IIS connection 
> > (e.g. "Tomcat IIS
> > HowTo").  Happy Days!  However, when I proceeded to follow 
> > the instruction
> > in the "In-Process HowTo" document, tomcat bombs on start up with a
> > NullPointerException:
> > org.apache.tomcat.service.JNIEndpointConnector.start(JNIEndpoi
> > ntConnector.ja
> > va:109) immediately after loading the jni_connect.dll library 
> > successfully.
> > 
> > Any ideas on what I did wrong?
> > 
> > -- Peter Desaulniers
> > 
> 

Mime
View raw message