tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Palumbo, Mark" <Mark.Palu...@roadway.com>
Subject RE: Apache doesn't start with mod_jk
Date Mon, 18 Dec 2000 19:37:27 GMT
I still get the same error.  :(

Any other ideas?  

Here's the entire link statement and subsequent error message incase it
helps...first here's the "normal" way where 'apxs' flops out...

ld -H512 -T512 -bhalt:4 -bM:SRE -bnoentry
-bI:/usr/local/apache/libexec/httpd.ex
p -lc -o mod_jk.so mod_jk.o jk_worker.o jk_util.o jk_uri_worker_map.o
jk_sockbuf
.o jk_pool.o jk_nwmain.o jk_msg_buff.o jk_map.o jk_lb_worker.o
jk_jni_worker.o j
k_connect.o jk_ajp13_worker.o jk_ajp13.o jk_ajp12_worker.o

ld: 0711-244 ERROR: No csects or exported symbols have been saved.

apxs:Break: Command failed with rc=8      


Then if I just run gcc directly to do the link I get:

$ gcc -shared -o mod_jk.so *.o
collect2: ld returned 8 exit status
ld: 0711-244 ERROR: No csects or exported symbols have been saved.


Again if it helps my environment is...
aix 4.2
ibm's jdk 1.1.8
gcc 2.8.1
perl 5.004_01
apache 1.3.14

Thank you very much!!!
-Mark-


> -----Original Message-----
> From: Dave Newton [mailto:dave@solaraccess.com]
> Sent: Monday, December 18, 2000 11:14 AM
> To: tomcat-user@jakarta.apache.org
> Subject: RE: Apache doesn't start with mod_jk
> 
> 
> See my previous message regarding the final link step (it's also
> in the documentation).
> 
> > I keep getting clean compiles, but the link process always 
> fails with:
> > apxs:Break: Command failed with rc=8
> 
> Dave
> 

Mime
View raw message