tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Craig R. McClanahan" <Craig.McClana...@eng.sun.com>
Subject Re: WML Not served.
Date Fri, 15 Dec 2000 19:08:57 GMT
Tomcat 3.2 no longer reads the "conf/web.xml" file (this functionality is
restored in Tomcat 4.0).  in the mean time, add these settings to your
application's own web.xml file instead.

Craig McClanahan


Gunjan Doshi wrote:

> Friends:I added the following to the web.xml in the conf
> directory. <mime-mapping>
>             <extension>
>                 wml
>             </extension>
>             <mime-type>
>                 text/vnd.wap.wml
>             </mime-type>
>     </mime-mapping>
>     <mime-mapping>
>             <extension>
>                 wmls
>             </extension>
>             <mime-type>
>                 text/vnd.wap.wmlscript
>             </mime-type>
>     </mime-mapping>
>     <mime-mapping>
>                 <extension>
>                     wbmp
>                 </extension>
>                 <mime-type>
>                     image/vnd.wap.wbmp
>                 </mime-type>
>     </mime-mapping> However when I try to server any wml file, emulator
> complains that the content-type is text/plain. Do I need to do something
> else.I tried output with several emulators and still the output is same.I
> tried Tomcat 3.2 and Tomcat 3.1 both. But still I get the same thing. Thanks
> in advanceGunjan

Mime
View raw message