tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sandy McPherson <allse...@webmind.nl>
Subject multipart requests and file uploads problems on the Apache connection
Date Thu, 07 Dec 2000 14:25:59 GMT
Hi

I am running Tomcat 3.2 and Apache 1.3.12.

I get some funny behaviour when uploading a file through the
apache/tomcat connection. It looks like the input stream is broken.

The output from Tomcat looks like

Using classpath:
/usr/local/tomcat/lib/ant.jar:/usr/local/tomcat/lib/jasper.jar:/usr/local/tomcat/lib/servlet.jar:/usr/local/tomcat/lib/test:/usr/local/tomcat/lib/webserver.jar:/usr/java/jdk/lib/tools.jar:/usr/java/jsse/lib/jcert.jar:/usr/java/jsse/lib/jsse.jar:/usr/java/jsse/lib/jnet.jar:/usr/java/jaxp/jaxp.jar:/usr/java/jaxp/parser.jar:/usr/java/jdk/bin

Starting tomcat. Check logs/tomcat.log for error messages

>>>>>> upload GIF using http://localhost:8080/spqr/servlet/LogoUpload

LogoUpload.service: begin
LogoUpload.service: reading file
LogoUpload.service: reading new block len = 5283,5283
LogoUpload.service: reading file completed
LogoUpload.service: file is GIF
LogoUpload.service: looking for footer
LogoUpload.service: found footer
LogoUpload.service: end

>>>>>> upload GIF using http://localhost/spqr/servlet/LogoUpload i.e.
over

LogoUpload.service: begin
LogoUpload.service: reading file
Y
LogoUpload.service: reading new block len = 340,340
Y
LogoUpload.service: reading new block len = 0,340
Y
LogoUpload.service: reading new block len = 0,340
Y
...
LogoUpload.service: reading new block len = 0,340
Y

in an infinite loop!

My code  (attached) does not print the Y anywhere that I can see!

The Apache httpd.conf file is out of the box with the mod_jk.conf.spqr
(attached) file included right at
the end.

Do I have to configure anything in Apache to get it to pass the
multi-part request without mangling it?
Thanks
Sandy


Mime
View raw message