tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Max Bardetti" <mbarde...@ann.com>
Subject Re: Tomcat milestone 5
Date Thu, 21 Dec 2000 01:46:51 GMT
Thanks Craig, I missed those lines in server.xml
I will give it a try.

The release notes said that it was not stable yet.
What's your experience ?

Max
----- Original Message ----- 
From: "craig mcclanahan" <Craig.McClanahan@eng.sun.com>
To: <tomcat-user@jakarta.apache.org>
Sent: Wednesday, December 20, 2000 4:49 PM
Subject: Re: Tomcat milestone 5


> > Max Bardetti wrote:
> > 
> > Hi
> > 
> > Has anybody successfully installed 4.0 M5 with the apache 1.3
> > connector working ?
> > I tried for few hours but I could not make it work, I followed the
> > limited instructions in the release notes with no success.
> > I recompiled the apache module included and configured server.xml, is
> > tomcat.conf still needed ? What about httpd.conf do I need to point it
> > to tomcat.conf ?
> > 
> > Thanks
> > Max
> 
> What kind of error messages do you get?
> 
> The only commands needed in httpd.conf are those briefly described in
> the server.xml file -- something like this:
> 
> LoadModule webapp_module libexec/mod_webapp.so
> WebAppConnection warpConnection warp localhost:8008   <-- Wherever TC4
> is listening
> WebAppMount examples warpConnection /examples/        <-- Repeat per
> webapp
> 
> All the other detailed stuff that used to be configured in
> tomcat-apache.conf is no longer needed -- the connector configures
> itself from the web.xml settings of each app.
> 
> Craig McClanahan
> 
> 
> **********
> E-Mail processed at inet.ann.com with MAILsweeper
> **********


Mime
View raw message