tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Wouter Boers" <wou...@ikke.net>
Subject RE: problem
Date Thu, 23 Nov 2000 17:37:11 GMT
What is the problem? Nothing is supposed to happen, did you expect to do
open a window or so?. Read the documentation omn how to install and test
your tomcat for example connect to http://localhost:8080.

Wouter
  -----Original Message-----
  From: billCC.com (Sales) [mailto:sales@billcc.com]
  Sent: Tuesday, November 21, 2000 6:53 PM
  To: tomcat-user@jakarta.apache.org
  Subject: problem


  I am trying to install tomcat on linux.
  And I have done this:

  I have unzipped the jakarta-tomcat directory that looks like this right
now:

  drwxrwxr-x 8 admin admin 4096 Nov 20 01:09 .

  drwxrwxr-x 3 admin admin 4096 Nov 20 00:54 ..

  -rw-rw-r-- 1 admin admin 2876 Apr 18 2000 LICENSE

  drwxrwxr-x 2 admin admin 4096 Apr 18 2000 bin

  drwxrwxr-x 2 admin admin 4096 Apr 18 2000 conf

  drwxrwxr-x 4 admin admin 4096 Apr 18 2000 doc

  drwxrwxr-x 3 admin admin 4096 Apr 18 2000 lib

  drwxrwxr-x 4 admin admin 4096 Apr 18 2000 src

  drwxrwxr-x 2 admin admin 4096 Apr 18 2000 webapps



  Then I did set env. variables

  PATH is equal to

  /usr/java/jdk1.3/bin

  There are other paths, but they do not matter I guess.

  Then I did set JAVA_HOME=/usr/java/jdk1.3

  Then I have TOMCAT_HOME=/home/admin/jakarta/jakarta-tomcat

  where tomcat is installed. and java home is /usr/java/jdk1.3

  When I run startup.sh I get just this:

  Using classpath:
.:/home/admin/jakarta/jakarta-tomcat/lib/ant.jar:/home/admin/ja

karta/jakarta-tomcat/lib/jasper.jar:/home/admin/jakarta/jakarta-tomcat/lib/s
ervl

et.jar:/home/admin/jakarta/jakarta-tomcat/lib/test:/home/admin/jakarta/jakar
ta-t

omcat/lib/webserver.jar:/home/admin/jakarta/jakarta-tomcat/lib/xml.jar:/usr/
java
  /jdk1.3/lib/tools.jar

  And then I get unix prompt again... and nothing happens.

  Am I doing something wrong ?

  There is one little remark though, my /usr/java/jdk1.3/bin directory looks
like this:

  lrwxrwxrwx 1 root bin 13 Aug 24 10:27 java -> .java_wrapper

  -rwxr-xr-x 1 root bin 2080 Sep 19 02:39 java-rmi.cgi



  lrwxrwxrwx 1 root bin 13 Aug 24 10:27 javac -> .java_wrapper

  lrwxrwxrwx 1 root bin 13 Aug 24 10:27 javadoc -> .java_wrapper

  There is no real files, only these links... is that wrong ?

  How can I fix that ? I installed jdk1.3 using rpm and that is what was
created.

  All help is very appreciated... THANKS !!!




Mime
View raw message