tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dan Byrne" <...@saxy.com.au>
Subject RE: Win98 & Tomcat 3.1 - Starts to launch but then exists???
Date Tue, 31 Oct 2000 16:58:40 GMT
You can also just modify the batch file properties to change the 'initial
environment' to 2806 like it says in the docs somewhere

Dan

-----Original Message-----
From: David Harris [mailto:DavidH@activ.net.au]
Sent: Monday, October 30, 2000 1:15 AM
To: 'tomcat-user@jakarta.apache.org'
Subject: RE: Win98 & Tomcat 3.1 - Starts to launch but then exists???


I've seen this problem, on the two installations that I found this
happening, what was actually happening (after uncommenting out the @echo off
lines in tomcat.bat is that an 'out of environment space' error was
occurring.

I think there are two ways to fix it...

see this article:
http://www.polymath-software.com/support/environ.shtml

in short the method I used was no. 2

1) Open the SYSTEM.INI file and find the section "[NonWindowsApp]".
2) Ensure this section contains the following entry:
CommandEnvSize=4096

obviously if it's not an environment space error, this won't work.


-----Original Message-----
From: jayramj77@sify.com [mailto:jayramj77@sify.com]
Sent: Monday, October 30, 2000 4:10 PM
To: tomcat-user@jakarta.apache.org
Subject: RE: Win98 & Tomcat 3.1 - Starts to launch but then exists???


Hello
Belive it or not i faced the same problem ...and
what did i do???
I just downloaded tomcat again ...and reinstalled
it ..it executed successfully in first go

 cheers
jayram

-----------------------------------------------------
This mail sent through  http://www.sify.com



Mime
View raw message