tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alistair Hopkins <alist...@berthengron.co.uk>
Subject Re: Error : Starting Tomcat on Linux.
Date Tue, 17 Oct 2000 11:39:17 GMT
<html>
I always assumed that it was saying that IF there were errors, they WOULD
be logged in <font face="arial"><b>logs/tomcat.log.<br>
<br>
</b></font>Not that there definitely WERE errors.<br>
<br>
So I think you are just fine<br>
<br>
At 05:36 PM 10/17/00 -0700, you wrote:<br>
<blockquote type=cite class=cite cite><font face="arial" size=2>&nbsp;Hello
ppl,</font><br>
<font face="arial" size=2>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
I'm waiting for an answer .. <b>So pls help me on this prob </b>...
</font><br>
&nbsp;<br>
<font face="arial" size=2>Shafeen.</font><br>
<blockquote type=cite class=cite cite>----- Original Message ----- <br>
<b>From:</b> <a href="mailto:shafeen@mediasolv.com">M.Y.M Shafeen</a>
<br>
<b>To:</b> <a href="mailto:tomcat-user@jakarta.apache.org">tomcat</a>
<br>
<b>Sent:</b> Tuesday, October 17, 2000 12:59 PM<br>
<b>Subject:</b> Error : Starting Tomcat on Linux.<br>
<br>
<font face="arial" size=2><b>Hello thr,</b></font><br>
<font face="arial" size=2><b>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
I hope u ppl could help me. I have installed &amp; configured Apache 1.3.12 &amp;
Tomcat 3.1 on Red Hat linux 6.2.</b></font><br>
&nbsp;<br>
<font face="arial" size=2><b>When I start Tomcat for the second time &amp;
onwards , after using the classpath this message is appearing.</b></font><br>
&nbsp;<br>
<font face="arial"><b>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
Starting tomcat. Check logs/tomcat.log for error messages.</b></font><br>
&nbsp;<br>
<font face="arial" size=2><b>But when I start the Tomcat the first time (Means
after the insallation ) it start without any problem .Although this message appears the server
is runnning. I can run the servlets fine.. I am unable to figure out the problem. I insatlled
Apache &amp; Tomcat several times.. But the problem is still appearing.. </b></font><br>
&nbsp;<br>
<font face="arial" size=2><b>Any quick solution would be great..</b></font><br>
&nbsp;<br>
<font face="arial" size=2><b>Shafeen</b>.</font></blockquote></blockquote></html>


Mime
View raw message