tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Corey A. Johnson" <cjohn...@cniweb.net>
Subject Re: Servlet Directory
Date Tue, 24 Oct 2000 00:35:49 GMT
Thanks for the quick response... I thought that.. tried it... still
getting the same response... but i did notice this new stuff in my
tomcat.log:

Context log: path="" Removing duplicate servlet invoker Wrapper(invoker
org.apache.tomcat.se
rvlets.InvokerServlet)
Context log: path="" Removing duplicate servlet jsp Wrapper(jsp
org.apache.jasper.runtime.Js
pServlet)
Context log: path="" Removing duplicate /servlet/* -> Wrapper(invoker
org.apache.tomcat.serv
lets.InvokerServlet)
Context log: path="" Removing duplicate *.jsp -> Wrapper(jsp
org.apache.jasper.runtime.JspSe
rvlet)
Starting endpoint port="8007"
handler="org.apache.tomcat.service.connector.Ajp12ConnectionHa
ndler" 
Context log: path="" Class Not Found in init

Do you know of any docs on the web.xml file?  Maybe i have the format or
something wrong.  The servlet is testAllego.class...

Thanks for your help... i was/am going crazy.

Cj

Craig May wrote:
> 
> Find the file named "web.xml" and add an entry for the servlet.
> 
> On Tue, 24 Oct 2000 00:14:40 Corey A. Johnson wrote:
> > Hello all,
> >
> > First, let me apologize... this is so simple... but i have been beating
> > my head against the wall for almost 20 hours straight now...
> >
> > I have successfully installed Tomcat on my Solaris... With Apache 1.3.14
> >
> > Everything seems to be working fine... JSPs work well... looking through
> > the logs... no errors...  but i can not get any servlets to work in my
> > defined servlet directory.  I must be missing something very simple.
> > When i try to invoke a servlet, the tomcat.log file shows:
> >
> > Context log: path="" Class Not Found in init
> >  java.lang.ClassNotFoundException: testAllego
> >
> >
> > In my tomcat.conf file.. i have the line:
> >
> > ApJServMount /servlet /root
> >
> > And i have this in my server.xml file:
> >
> > <Context path="" docBase="/export/home/cni/servlet" debug="0"
> > reloadable="true" >
> > </Context>
> >
> >
> > I feel like i am so close... because ay least it is "trying" to load the
> > servlet class... but tomcat can't find it..
> >
> > please help... i need some sleep...
> >
> > thanks in advance.
> >
> > Cj
> > --
> > Corey A. Johnson
> > Creative Network Innovations, Inc.
> > 1-800-264-5547 ** 1-321-259-1984

-- 
Corey A. Johnson
Creative Network Innovations, Inc.
1-800-264-5547 ** 1-321-259-1984

Mime
View raw message