tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Craig May <craig....@s2.enthdimension.com.au>
Subject Re: Servlet Directory
Date Tue, 24 Oct 2000 10:14:37 GMT
Find the file named "web.xml" and add an entry for the servlet.



On Tue, 24 Oct 2000 00:14:40 Corey A. Johnson wrote:
> Hello all,
> 
> First, let me apologize... this is so simple... but i have been beating
> my head against the wall for almost 20 hours straight now...
> 
> I have successfully installed Tomcat on my Solaris... With Apache 1.3.14
> 
> Everything seems to be working fine... JSPs work well... looking through
> the logs... no errors...  but i can not get any servlets to work in my
> defined servlet directory.  I must be missing something very simple. 
> When i try to invoke a servlet, the tomcat.log file shows:
> 
> Context log: path="" Class Not Found in init
>  java.lang.ClassNotFoundException: testAllego
> 
> 
> In my tomcat.conf file.. i have the line:
> 
> ApJServMount /servlet /root
> 
> And i have this in my server.xml file:
> 
> <Context path="" docBase="/export/home/cni/servlet" debug="0"
> reloadable="true" > 
> </Context>
> 
> 
> I feel like i am so close... because ay least it is "trying" to load the
> servlet class... but tomcat can't find it..
> 
> please help... i need some sleep...
> 
> thanks in advance.
> 
> Cj
> -- 
> Corey A. Johnson
> Creative Network Innovations, Inc.
> 1-800-264-5547 ** 1-321-259-1984


Mime
View raw message