tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Anand Raman <ara...@india-today.com>
Subject Re: Difficulty with parameters & Apache/Tomcat configuration
Date Mon, 16 Oct 2000 10:47:47 GMT
hi richard
I had the same problem long time back when i used some other
mod_jserv.so instead of compiling one for myself.. So i suspect that ur
mod_jserv or mod_jk needs recompiling or resinstallation.. 
Hope this helps
sorry for the late response..
Anand
On Thu, Sep 28, 2000 at 03:29:55PM +0200, Richard Wooding wrote:

>The problem I am having with Apache/Tomcat configuration is as follows:
>
>When a url is call requested such as:
>http://www.xyz.com/something.jsp?StockNo=45&CategoryNo=23
>
>The parameter part of the url is being ignored as if it was:
>http://www.xyz.com/something.jsp
>
>This is true for both GET and POST form actions, as well as when I put the parameters
in hyperlinks
> 
>The tomcat log logs the requests as follows:
> 
>/xyz + /something.jsp + null
> 
>I assume the null should be the parameters - I have a feeling that Apache is not passing
the parameters to Tomcat.
>
>Has anybody come across this problem before?
>
>Regards
>Richard Wooding
>
>
>--------------------------------------------------------------------------------
> Richard Wooding - Developer - Camara Consulting
>e-mail: richard@camara.co.za icq: 7082626 msn: richard@camara.co.za
>
>139 Hatfield Str, Gardens, Cape Town, 8001 Tel (Work): +27 (21) 4652138 Tel (Home): +27
(21) 4652544 

Mime
View raw message