tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jeff Sum" <j...@netprinciples.com>
Subject Re: fail to setup tomcat in NT
Date Thu, 26 Oct 2000 09:23:38 GMT
everything sloved, thx all~

----- Original Message -----
From: "Jeff Sum" <jeff@netprinciples.com>
To: <tomcat-user@jakarta.apache.org>
Sent: Thursday, October 26, 2000 5:20 PM
Subject: Re: fail to setup tomcat in NT


> it have the below error..............
>
> Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError:
> org/apache/tomcat/startup/Tomcat
>
>
> ----- Original Message -----
> From: "Jeff Sum" <jeff@netprinciples.com>
> To: <tomcat-user@jakarta.apache.org>
> Sent: Thursday, October 26, 2000 5:14 PM
> Subject: Re: fail to setup tomcat in NT
>
>
> > i have setted but doesn't work
> >
> > ----- Original Message -----
> > From: "Merdes, Matthias" <Matthias_Merdes@med.uni-heidelberg.de>
> > To: <tomcat-user@jakarta.apache.org>
> > Sent: Thursday, October 26, 2000 5:02 PM
> > Subject: AW: fail to setup tomcat in NT
> >
> >
> > hi jeff,
> >
> > i had the same problem.
> > your CLASSPATH must include <youpath>\jdk1.2.2\lib\tools.jar
> > (replace jdk1.2.2 with what' right for you)
> > tools.jar contains the necessary javac as a class.
> >
> > good luck
> > matthias
> >
> >
> > -----Ursprüngliche Nachricht-----
> > Von: Jeff Sum [mailto:jeff@netprinciples.com]
> > Gesendet am: Donnerstag, 26. Oktober 2000 10:58
> > An: Tomcat
> > Betreff: fail to setup tomcat in NT
> >
> > I have setted up tomcat_home and java_home, the server started and the
> > servlet sample run smooth but the jsp sample give me a 500 internal
server
> > error!
> >
> >
> >
>
>


Mime
View raw message