tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alistair Hopkins <alist...@berthengron.co.uk>
Subject Re: Strange Request behavior with Apache/Tomcat and IE
Date Thu, 21 Sep 2000 16:37:46 GMT
We have noticed very similar behaviour in the last few days, which 
coincidentally was after I'd been setting up the DNS.

Does IE perhaps cache DNS lookups but ignore the time to live (ttl)?

If you clear the cache will the problem go away?

At 06:34 PM 9/21/00 +0200, you wrote:
>Hi,
>
>Sometimes we encounter a strange behavior with the
>combination of Apache (1.3.12) /tomcat(3.1)/ms ie.
>(On Linux 6.4, self-compiled jserv_mod)
>When the Browser makes a get or post request to the
>servlet (which 'only' implements the 'service' method,
>but i think that does not matter) we get either an
>DNS-Error? (Intranet) or an empty page (Internet).
>We've never (think so) observed this behavior
>with netscape or opera.
>
>I've logged every Request in my service-method: In Case
>that this behavior occur, we've get no output, hitting
>the back-button of the browser and trying to send the
>request again solves this problem (sometimes i have
>to repeat it sev. times) and produces the expected
>output.
>
>Is this a problem of the communication of
>apache -> jserv -> tomcat as in:
>
>http://mikal.org/interests/java/tomcat_users/msg00359.html ?
>
>We would be grateful to hear if somebody knows what's
>going on.
>
>HEEEEEELLLLLLPPPP!
>
>CU
>
>Matze
>
>
>
>--
>Sent through GMX FreeMail - http://www.gmx.net


Mime
View raw message