tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Anand Raman <an...@anandraman.net>
Subject Re: ajp13 worker type
Date Thu, 21 Sep 2000 09:42:08 GMT
thanx Andreas
As u pointed out the apj13 port wasnt enabled in server.xml.. Now even
my load balancing workers have started
Thanx
Anand
On Thu, Sep 21, 2000 at 10:05:17AM +0200, Stubenrauch,Andreas wrote:
>Did you enable a ajp13 connector in your server.xml?
>
>> -----Original Message-----
>> From: Anand Raman [mailto:araman@india-today.com]
>> Sent: Thursday, September 21, 2000 7:39 AM
>> To: Tomcat
>> Subject: ajp13 worker type
>> 
>> 
>> hi guys
>> I am not able to get a worker of type ajp13 working.. ajp12 workers,
>> work just fine but when it comes to ajp13 nothing seems to work..
>> i am using the default workers.propertioes file with he JkMount
>> directives as follows
>> 
>> ** workers.properties **
>> worker.ajp13.port=8009
>> worker.ajp13.host=localhost
>> worker.ajp13.type=ajp13
>> worker.ajp13.lbfactor=1
>> 
>> ** mod_jk.conf **
>> JkMount /subadmin/servlet/* ajp13
>> JkMount /subadmin/*.jsp ajp13
>> JkMount /subadmin/jsp/*.jsp ajp13
>> 
>> Could any one point out what is the mistake i am making.. I 
>> have set the
>> error level to debug and also attahced the output from mod_jk 
>> error log
>> 
>> Does ajp13 require special modules to be built in .. I am using apache
>> 1.3.11
>> 
>> Thanx for ur time
>> Anand Raman
>> 
>> 
>> 

Mime
View raw message