tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Mike Bremford" <mi...@paperx.com>
Subject RE: Apache (1.3) / Tomcat
Date Tue, 26 Sep 2000 10:34:55 GMT
Alternatively search the mailing list archives for the string
"jk_post_config" - you'll find a patch by Henri Gomez which fixes this.

Cheers... Mike

> -----Original Message-----
> From: Dave Doolittle [mailto:dave.doolittle@gentootech.com]
> Sent: 25 September 2000 17:51
> To: tomcat-user@jakarta.apache.org
> Subject: RE: Apache (1.3) / Tomcat
>
>
> export WAS_BORN_BY_APACHE=true
> then
> ./apachectl start
>
> -----Original Message-----
> From: peter@i-plus.net [mailto:peter@i-plus.net]On Behalf Of Peter
> Verhage
> Sent: Monday, September 25, 2000 8:58 AM
> To: tomcat-user@jakarta.apache.org
> Subject: Apache (1.3) / Tomcat
>
>
> I've installed Tomcat and Apache, I've made the module
> mod_jk, but if I
> start Tomcat and then start Apache (with the config file for mod_jk)
> then I only get to see this:
>
> jk_post_config NULL
> ./apachectl start: httpd started
>
> But httpd is nog started, and I can find anything in all the logs
> (apache, tomcat and mod_jk)...
> Does anyone know the solution to this problem?
>
> I'm using Apache 1.3.12 and Tomcat 3.2b5 (also does not work with beta
> 4)...
>
> Peter
>
> P.S.
> I've tested it with starting Tomcat manual and without starting Tomcat
> manual...
>
> --
> Peter Verhage       <peter@ibuildings.nl>
> ibuildings.nl BV - information technology
> http://www.ibuildings.nl -  0118 41 50 54
>
>
>


Mime
View raw message