tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Manish Shah <man...@enteract.com>
Subject Re: page has moved messages...
Date Fri, 04 Aug 2000 15:41:35 GMT
unsubscribe


On Fri, 4 Aug 2000 araman@india-today.com wrote:

> Hi $bill
> just my 2 cents
> I have noticed apache sending out a temporarily moved response especially 
> when u type the domain name without the ending /
> eg if u type http://www.foobar.com and enter 
> apache sends back a 302 messgage with the new url as 
> http://www.foobar.com/
> Maybe this is ur problem.. PLease try adding a / at the end.
> bye
> Anand
> 
> Today $Bill Dossett said
> 
> > Hi,
> > 
> > I've got a form that submits and update to a database,
> > then calls itself to display the data again so the user
> > can see his changes and make further updates... the
> > problem is that when I call the form, directly  after
> > the update, the mesages, "this page as moved to here"
> > with here being a hyperlink to the same page as
> > I have called...  The URL is correct in the browser
> > window and the requested URL is correct in the jasper
> > log, but I still get this message and can't figure out
> > why because as far as I can tell, all the paths and
> > stuff is corrrect....  the bulk of the code is produced
> > by macromedia ultradev.  Cool product, it writes the
> > code and you get to fix it :-)  anyway, I've picked
> > my way through all of the code and for once I think
> > it's right.. maybe,  any ideas on what I should look
> > at?
> > 
> > Thanks
> > 
> > Bill
> > 
> > 
> 
> 


Mime
View raw message