tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "$Bill Dossett" <postmas...@bill.co.uk>
Subject Re: page has moved messages...
Date Fri, 04 Aug 2000 11:54:40 GMT
hi.. I am using GET and have also tried POST,
same error on both...
thanks

Bill


Mike Bremford wrote:

> Just to follow up my own message :-)
>
> Section 10.3.3 of the HTTP/1.1 spec says:
>
>    If the 302 status code is received in response to a request other
>    than GET or HEAD, the user agent MUST NOT automatically redirect the
>    request unless it can be confirmed by the user, since this might
>    change the conditions under which the request was issued.
>
> I assume you're using a POST on the form. Switch it to GET and it should
> work fine.
>
> Cheers... Mike
>
> -----Original Message-----
> From: Mike Bremford [mailto:mikeb@paperx.com]
> Sent: 04 August 2000 12:21
> To: tomcat-user@jakarta.apache.org; postmaster@bill.co.uk
> Subject: RE: page has moved messages...
>
> Hi Bill
>
> Sounds like you're seeing the message that normally goes with a 302 return
> code (temporary redirect). I can't think what would cause this off hand, but
> it could be some sort of browser oddity with caching. Which browser are you
> using?
>
> You might find that the browser is getting confused becuase you're sending a
> 302 code (to indicate that the page has moved somewhere else), but saying
> it's moved to itself. Try tacking a "?" followed by a random number at the
> end of the URL, or setting "Pragma: no-cache" or an expiry date in the past.
>
> The way I would approach this is to see exactly what headers are being
> passed to your browser - if in doubt, read the HTTP/1.1 spec
> (ftp://ftp.isi.edu/in-notes/rfc2616.txt) and "telnet localhost 80".
> Incidentally, unlike most RFCs this one can be understood by mere mortals
> and is worth a read.
>
> Good Luck
>
> Cheers... Mike
>
> -----Original Message-----
> From: $Bill Dossett [mailto:postmaster@bill.co.uk]
> Sent: 04 August 2000 12:07
> To: tomcat-user@jakarta.apache.org
> Subject: page has moved messages...
>
> Hi,
>
> I've got a form that submits and update to a database,
> then calls itself to display the data again so the user
> can see his changes and make further updates... the
> problem is that when I call the form, directly  after
> the update, the mesages, "this page as moved to here"
> with here being a hyperlink to the same page as
> I have called...  The URL is correct in the browser
> window and the requested URL is correct in the jasper
> log, but I still get this message and can't figure out
> why because as far as I can tell, all the paths and
> stuff is corrrect....  the bulk of the code is produced
> by macromedia ultradev.  Cool product, it writes the
> code and you get to fix it :-)  anyway, I've picked
> my way through all of the code and for once I think
> it's right.. maybe,  any ideas on what I should look
> at?
>
> Thanks
>
> Bill


Mime
View raw message