tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ritwick Dhar <ritwic...@EASTPOINT.COM>
Subject RE: Random 404 errors
Date Thu, 20 Jul 2000 21:46:25 GMT
On IE 5, look at the bottom of the page (if 'friendly HTTP errors' is turned
on), or do a 'view source' (if it's turned off).

-----Original Message-----
From: Nissim Karpenstein [mailto:NissimK@HIVE4.com]
Sent: Thursday, July 20, 2000 5:45 PM
To: 'tomcat-user@jakarta.apache.org'
Subject: RE: Random 404 errors


Sometimes I get another message also...but I use ie, and it doesn't give the
number, but it says "Server unavailable"...

> -----Original Message-----
> From: Ritwick Dhar [mailto:ritwick_d@EASTPOINT.COM]
> Sent: Thursday, July 20, 2000 5:36 PM
> To: 'tomcat-user@jakarta.apache.org'
> Subject: RE: Random 404 errors
> 
> 
> This is almost exactly the same kind of error I'm getting, 
> except in my case
> its a HTTP 400 (bad request), and it happens only with one 
> servlet. In fact
> I just posted a question about this.
> 
> -----Original Message-----
> From: Nissim Karpenstein [mailto:NissimK@HIVE4.com]
> Sent: Thursday, July 20, 2000 5:39 PM
> To: 'tomcat-user@jakarta.apache.org'
> Subject: RE: Random 404 errors
> 
> 
> Hi,
> 
> This is definitely a connector problem because when I use the 
> :8080 port I
> never get the not found messages.  If anyone wants me to help 
> them debug
> this I will, but I dont have VC++ so I don't think I can help 
> on the coding.
> 
> I'm setting up a linux server w/ apache because I know 
> mod_jserv is gonna
> work.
> 
> 	-Nissim
> 
> > -----Original Message-----
> > From: Nissim Karpenstein [mailto:NissimK@HIVE4.com]
> > Sent: Thursday, July 20, 2000 2:45 PM
> > To: 'tomcat-user@jakarta.apache.org'
> > Subject: RE: Random 404 errors
> > 
> > 
> > 3.1 
> > 
> > > -----Original Message-----
> > > From: Toby Piper [mailto:tpiper@CompCraft.com]
> > > Sent: Thursday, July 20, 2000 2:37 PM
> > > To: tomcat-user@jakarta.apache.org
> > > Cc: NissimK@HIVE4.com
> > > Subject: RE: Random 404 errors
> > > 
> > > 
> > > Just out of curiosity, what Tomcat version are you using?
> > > 
> > > > -----Original Message-----
> > > > From: Nissim Karpenstein [mailto:NissimK@HIVE4.com]
> > > > Sent: Thursday, July 20, 2000 11:04 AM
> > > > To: 'tomcat-user@jakarta.apache.org'
> > > > Subject: Random 404 errors
> > > > 
> > > > 
> > > > Hi, I'm getting random 404 not found errors when accessing 
> > > servlets using
> > > > Tomcat and IIS on NT 4 with the ISAPI redirector.  It 
> > > usually works, but
> > > > every once in  a while I get the 404 message, and there's a 
> > > line in the
> > > > tomcat log:
> > > > 
> > > > Context log: path="/dev_contact" In error handler 302 null 
> > > / R( /dev_contact
> > > > + /servlet/Turbine + null)
> > > > Context log: path="/dev_contact" Error: Calling servlet
> > > > Wrapper(tomcat.errorPage 
> > > S:org.apache.tomcat.servlets.DefaultErrorPage)
> > > > 
> > > > I set the ISAPI log level to error, and there's nothing 
> > in there...
> > > > 
> > > > Is there a way that I can get these log files to put a time 
> > > on each line?
> > > > 
> > > > 
> > > > Has anyone seen this kind of behaviour?
> > > > 
> > > > Thanks,
> > > > 
> > > > 	-Nissim
> > > > 
> > > 
> > 
> 

Mime
View raw message