tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Steve Weiss <swe...@aamc.org>
Subject Re: Using Xalan 1.0.1 with Tomcat 3.1 - Classloader problems?
Date Fri, 16 Jun 2000 14:00:41 GMT
Are you using Tomcat 3.1? If you're using 3.0, I don't think loading
jars from WEB-INF/lib was working then.

JamesW@cardsetc.com wrote:
> 
> > But you should be putting jars in WEB-INF/lib, not WEB-INF/classes,
> > unless of course we are dealing with a second typo, which would actually
> > represent the dreaded 'mind-o' ;)
> 
> Would you believe that a sysadmin between my host and apache.org's
> intercepted the email and applied the typo?
> No?  Well... its been a long day at work!
> 
> Of course, we are putting the jars in WEB-INF/lib... but they don't like to
> live there... they prefer to be elsewhere and explicitly named on the
> CLASSPATH.
> 
> Regards,
> James W.
> 
> --------------------------------------------------------------------------
> Visit us at Cards Australia 2000 on Stand 31A.  Cards Australia will be
> held at the Melbourne Convention Centre from July 4-6 2000.
> --------------------------------------------------------------------------
> This e-mail is from Cards Etc Pty Ltd (ACN: 069 533 302). It may contain
> privileged and confidential information. It is intended for the named
> recipient(s) only. If you are not an intended recipient, please notify us
> immediately by reply e-mail or by phone on +61 2 9212 7773 & delete this
> e-mail from your system.
> --------------------------------------------------------------------------
> 
> --------------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, email: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commmands, email: tomcat-user-help@jakarta.apache.org

-- 
Steve Weiss      Association of American Medical Colleges
(202)828-0428    mailto:sweiss@aamc.org    http://www.aamc.org

Mime
View raw message