tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ken Grigg <ken.gr...@amikanow.com>
Subject load-on-startup in 3.0?
Date Tue, 28 Mar 2000 20:38:26 GMT
Hi,

I'm having a problem getting a servlet (WebInit) to load on startup. I'm
still running Tomcat 3.0 on NT... maybe it's time to upgrade to 3.1? My
environment is running under VAJava. Any help would be appreciated!!  My
classes are exported to the web-inf/classes directory -- what am I missing?

Thanks...	Ken.

The web.xml file is:

<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>

<!DOCTYPE web-app
    PUBLIC "-//Sun Microsystems, Inc.//DTD Web Application 2.2//EN"
    "http://java.sun.com/j2ee/dtds/web-app_2.2.dtd">

<web-app>
  <display-name>MyService.com Service</display-name>
  <context-param>
     <param-name>Webmaster</param-name>
     <param-value>webmaster@myco.com</param-value>
  </context-param>
  <welcome-file-list>
    <welcome-file>default.htm</welcome-file>
  </welcome-file-list>
  <servlet>
    <servlet-name>WebInit</servlet-name>
    <servlet-class>com.myco.kanoa.webapp.service.WebInit</servlet-class>
    <load-on-startup>5</load-on-startup>
  </servlet>
</web-app>

The output I get is:

Configuring web service using "default"
Configuring web service using
"file:/C:\IBMVJava\ide\project_resources\Tomcat Version
3\afwebapp/WEB-INF/web.xml"
default: init
jsp: init
WebInit: init
cannot load servlet name: WebInit
Starting tcp endpoint on 8080 with
org.apache.tomcat.service.http.HttpConnectionHandler
Starting tcp endpoint on 8007 with
org.apache.tomcat.service.connector.Ajp12ConnectionHandler

Mime
View raw message