tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Barbara Nelson <bnel...@extricity.com>
Subject RE: ISAPI Redirector problems
Date Fri, 17 Mar 2000 21:45:01 GMT
Did you rename the URI map file?  In tomcat, it is called
uriworkermap.properties. I noticed that in your registry entry you are
calling it uriworker.properties.  Is this a typo?  Make sure that the
registry entry matches what the file is called, and where it is located on
your system.

Hope this helps!

Barbara Nelson.

-----Original Message-----
From: Jascha Espley [mailto:Jascha_Espley@telus.net]
Sent: Friday, March 17, 2000 1:39 PM
To: tomcat-user@jakarta.apache.org
Subject: Re: ISAPI Redirector problems


Yes, i have stopped and restarted the IIS service.  There is a red down
arrow
beside the filter.  And for priority it says "Unknown".  No log file has
been
created in the path i specified for the log file.  Any suggestions?

Thanks,
Jascha Espley

Barbara Nelson wrote:

> Have you stopped and restarted the IIS service (not just the admin
console)?
> Does it show with a red downward arrow, or no arrow at all?  If it is a
red
> downward arrow, look in the logfile c:\InetPub\tomcat\isapi.log.  It may
> explain why the filter is failing to load.  If it has no arrow at all, it
> sounds as if you haven't restarted IIS.
>
> Barbara Nelson.
>
> -----Original Message-----
> From: Jascha Espley [mailto:Jascha_Espley@telus.net]
> Sent: Friday, March 17, 2000 1:31 PM
> To: tomcat-user@jakarta.apache.org
> Subject: Re: ISAPI Redirector problems
>
> I've tried downloading the DLL using different methods, i'm pretty sure it
> isn't
> corrupt, as it is 96KB.
>
> As for the registry entries, this is what i entered in:
>
> Ok, i've created theses two keys in the registry:
>
> HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Apache Software Foundation\Jakarta Isapi
> Redirector
> HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Apache Software Foundation\Jakarta Isapi
> Redirector\1.0
>
> I've created these string values under the 1.0 key:
>
> extension_uri    "/jakarta/isapi_redirect.dll"
> log_file            "c:\Inetpub\tomcat\isapi.log"
> log_level            "debug"
> worker_file        "c:\Inetpub\tomcat\conf\worker.properties"
> worker_mount_file    "c:\Inetpub\tomcat\conf\uriworker.properties"
>
> This is exactly what i have entered...and it is exactly from the
> instructions
> that are available.  The filter will still not display with a little green
> arrow
> pointing up in IIS 4.0.  What am i doing wrong?
>
> Thanks,
> Jascha Espley
>
> --------------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, email: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commmands, email: tomcat-user-help@jakarta.apache.org
>
> --------------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, email: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commmands, email: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


--------------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, email: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commmands, email: tomcat-user-help@jakarta.apache.org

Mime
View raw message