tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 60508] New: AccessLogValve using %D doesn't log milliseconds for HTTP/2
Date Thu, 22 Dec 2016 09:39:22 GMT
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=60508

            Bug ID: 60508
           Summary: AccessLogValve using %D doesn't log milliseconds for
                    HTTP/2
           Product: Tomcat 8
           Version: 8.5.8
          Hardware: PC
                OS: Linux
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: Connectors
          Assignee: dev@tomcat.apache.org
          Reporter: kecon81@gmail.com
  Target Milestone: ----

The last parameter %D in my example should output "Time taken to process the
request, in millis".

server.xml configuration in a Host element:

<Valve className="org.apache.catalina.valves.AccessLogValve" prefix="access-"
suffix=".log" pattern="%h %l %u %t '%r' %s %b %D" />

Log output for HTTP/2 requests:
85.x.y.z - - [22/Dec/2016:09:51:49 +0100] 'GET / HTTP/2.0' 200 1165
1482396709364

Using connector org.apache.coyote.http11.Http11AprProtocol with upgrade
protocol org.apache.coyote.http2.Http2Protocol

The value seems to be the UNIX timestamp instead for HTTP/2.0. HTTP/1.1
requests works as expected.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message