tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 47714] Response mixed between users
Date Thu, 22 Sep 2016 13:56:43 GMT
https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=47714

Mark Thomas <markt@apache.org> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
         Resolution|---                         |FIXED
             Status|REOPENED                    |RESOLVED

--- Comment #30 from Mark Thomas <markt@apache.org> ---
Having reviewed this ticket, my working theory is that this was caused by bug
57485. It would explain why it was observed with mod_jk but no mod_proxy.

Given that we do not have reproduction steps for this issue I am going to
resolve it as fixed.

If you still see thins issue - or something like in - with mod_jk 1.2.42
onwards please open a new bug and provide as much of the following as possible:
- steps to reproduce from a clean install
- network traces (tmpdump, wireshark etc) for the client <-> httpd link and the
httpd <-> Tomcat link
- mod_jk debug log
- Tomcat and httpd access logs
- Anything else you think might help to track down the root cause.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message