tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Thusitha Thilina Dayaratne <thusit...@wso2.com>
Subject Re: Can't set context to "/" in Tomcat 8.0.20
Date Thu, 19 Mar 2015 11:05:32 GMT
Hi

Thanks for quick response.
> Hi,
>
> I'm in the process of migrating to a embedded tomcat 7.0.59 application to
> tomcat 8.0.20. In the application i'm setting the context as "*/*" This
> works fine in tomcat 7
>
> But in Tomcat 8 when I set the context as "*/*", internally it is set as
"".
>
> Is this a bug in Tomcat 8?

>>No.
Why it it is not allowing to set Context as "/" in tomcat 8?

Thanks
Regards
/Thusitha


On Thu, Mar 19, 2015 at 4:26 PM, Mark Thomas <markt@apache.org> wrote:

> On 19/03/2015 10:55, Thusitha Thilina Dayaratne wrote:
> > Hi,
> >
> > I'm in the process of migrating to a embedded tomcat 7.0.59 application
> to
> > tomcat 8.0.20. In the application i'm setting the context as "*/*" This
> > works fine in tomcat 7
> >
> > But in Tomcat 8 when I set the context as "*/*", internally it is set as
> "".
> >
> > Is this a bug in Tomcat 8?
>
> No.
>
> Mark
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org
>
>


-- 
Thusitha Dayaratne
Software Engineer
WSO2 Inc. - lean . enterprise . middleware |  wso2.com

Mobile  +94712756809
Blog      alokayasoya.blogspot.com
About    http://about.me/thusithathilina

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message