tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Olivier Lamy (*$^¨%`£) (JIRA) <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (MTOMCAT-232) Mapping webapps to "/" does not work
Date Fri, 01 Nov 2013 10:37:17 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/MTOMCAT-232?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Olivier Lamy (*$^¨%`£) updated MTOMCAT-232:
-------------------------------------------

    Fix Version/s: moreinfo

please provide a sample project as I cannot reproduce.

> Mapping webapps to "/" does not work
> ------------------------------------
>
>                 Key: MTOMCAT-232
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/MTOMCAT-232
>             Project: Apache Tomcat Maven Plugin
>          Issue Type: Bug
>          Components: tomcat7
>    Affects Versions: 2.1
>         Environment: Windows 7, Oracle JDK 1.6
>            Reporter: Alessandro Giannone
>            Assignee: Olivier Lamy (*$^¨%`£)
>             Fix For: moreinfo
>
>
> This issue is essentially the same as MTOMCAT-133 except that it's specific to the webapps
portion on the configuration.
> So if I configure an artifact as a webapp and use the contextPath property to set the
path to "/" then the JSTL libraries will output "/" incorrectly.
> If I use the artifactId then the issue doesn't occur.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.1#6144)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message