tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hudson (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (MTOMCAT-143) contextFile and tomcatUsers defined in pom.xml are not used with target tomcat7:run
Date Mon, 23 Apr 2012 17:50:34 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/MTOMCAT-143?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13259772#comment-13259772
] 

Hudson commented on MTOMCAT-143:
--------------------------------

Integrated in TomcatMavenPlugin-mvn3.x #140 (See [https://builds.apache.org/job/TomcatMavenPlugin-mvn3.x/140/])
    [MTOMCAT-143] contextFile and tomcatUsers defined in pom.xml are not used with target
tomcat7:run
configuring realm must be done before adding context. (Revision 1329339)

     Result = SUCCESS
olamy : http://svn.apache.org/viewvc/?view=rev&rev=1329339
Files : 
* /tomcat/maven-plugin/trunk/tomcat6-maven-plugin/src/main/java/org/apache/tomcat/maven/plugin/tomcat6/AbstractRunMojo.java
* /tomcat/maven-plugin/trunk/tomcat7-maven-plugin/src/main/java/org/apache/tomcat/maven/plugin/tomcat7/run/AbstractRunMojo.java

                
> contextFile and tomcatUsers defined in pom.xml are not used with target tomcat7:run
> -----------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: MTOMCAT-143
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/MTOMCAT-143
>             Project: Apache Tomcat Maven Plugin
>          Issue Type: Bug
>          Components: tomcat7
>    Affects Versions: 2.0
>         Environment: linux
>            Reporter: Raphaël Zürcher
>            Assignee: Olivier Lamy (*$^¨%`£)
>             Fix For: 2.0
>
>
> In the configuration of the plugin into my pom.xml, I've defined the path to the contextFile
and the tomcatUsers like this :
> <contextFile>${appdir}/context.xml</contextFile>
> <tomcatUsers>${appdir}/tomcat-users.xml</tomcatUsers>
> It works using version 2.0-beta-1 and worked with 2.0-SNAPSHOT until a few days ago.
Tomcat7 start correctly, but my tomcat-users.xml is not used and I cannot authentied services
deployed on my tomcat. I use this configuration with jenkins for testing.
> Is there a regression in 2.0-SNAPSHOT or a new configuration issue ?

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators: https://issues.apache.org/jira/secure/ContactAdministrators!default.jspa
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

       

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message