tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 51713] Bad Connector protocol causes NullPointerException when using Executor
Date Wed, 24 Aug 2011 15:59:04 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=51713

Christopher Schultz <chris@christopherschultz.net> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
         OS/Version|                            |All

--- Comment #1 from Christopher Schultz <chris@christopherschultz.net> 2011-08-24 15:59:04
UTC ---
Looking at the code, it seems that the o.a.c.connector.Connector constructor
attempts to create the protocol handler and catches any exceptions that occur
and merely logs them.

Later, when o.a.c.startup.ConnectorCreateRule calls _setExecutor, there is an
assumption that the protocol handler has been correctly set which is not true.

Is there any reason why the Connector's constructor catches that exception
instead of allowing it to propagate? That would seem to solve this particular
problem.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message