tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 51437] New: JVM crash when SSL connector is enabled
Date Mon, 27 Jun 2011 11:48:42 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=51437

             Bug #: 51437
           Summary: JVM crash when SSL connector is enabled
           Product: Tomcat Native
           Version: 1.1.20
          Platform: Other
        OS/Version: Windows Server 2003
            Status: NEW
          Severity: blocker
          Priority: P2
         Component: Library
        AssignedTo: dev@tomcat.apache.org
        ReportedBy: osegarra@gencat.net
    Classification: Unclassified


Created attachment 27210
  --> https://issues.apache.org/bugzilla/attachment.cgi?id=27210
jvm stack trace

Hi, 

I'm trying to enable SSL on a tomcat 6.0.32 on a windows 2003 server machine
with tcnative version 1.20.

When I add the following lines to the server.xml 

    <Connector port="8443" 
               protocol="HTTP/1.1" 
               SSLEnabled="true"
               maxThreads="150" 
               scheme="https" 
               secure="true"
               SSLCertificateFile="${catalina.base}/conf/ssl/presidencia.crt" 
              
SSLCertificateKeyFile="${catalina.base}/conf/ssl/presidencia.key"
              
SSLCACertificateFile="${catalina.base}/conf/ssl/CA/catcert.pem"/>

It crashes as:

C:\Tomcat 6.0\bin>tomcat6.exe
27-jun-2011 13:45:19 org.apache.catalina.core.AprLifecycleListener init
INFO: Cargada la biblioteca nativa APR de Apache Tomcat 1.1.20
27-jun-2011 13:45:19 org.apache.catalina.core.AprLifecycleListener init
INFO: Capacidades APR: IPv6 [true], enviar fichero [true], aceptar filtros
[false], aleatorio [true].
27-jun-2011 13:45:19 org.apache.coyote.http11.Http11AprProtocol init
INFO: Inicializando Coyote HTTP/1.1 en puerto http-8181
#
# A fatal error has been detected by the Java Runtime Environment:
#
#  EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x10009890, pid=5300, tid=2620
#
# JRE version: 6.0_26-b03
# Java VM: Java HotSpot(TM) Client VM (20.1-b02 mixed mode, sharing windows-x86
)
# Problematic frame:
# C  [tcnative-1.dll+0x9890]
#
# An error report file with more information is saved as:
# C:\Tomcat 6.0\hs_err_pid5300.log
#
# If you would like to submit a bug report, please visit:
#   http://java.sun.com/webapps/bugreport/crash.jsp
# The crash happened outside the Java Virtual Machine in native code.
# See problematic frame for where to report the bug.
#

C:\Tomcat 6.0\bin>

It looks an error related to tcnative and SSL.

I attach the complete log.

Thanks a lot.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message