tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 51426] New: SSL connection failed with jvm mode
Date Thu, 23 Jun 2011 12:46:28 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=51426

             Bug #: 51426
           Summary: SSL connection failed with jvm mode
           Product: Tomcat 5
           Version: 5.5.33
          Platform: PC
            Status: NEW
          Severity: major
          Priority: P2
         Component: Unknown
        AssignedTo: dev@tomcat.apache.org
        ReportedBy: daniel.yeung.biz@gmail.com
    Classification: Unclassified


Created attachment 27200
  --> https://issues.apache.org/bugzilla/attachment.cgi?id=27200
conf/server.xml

I'm start tomcat in jvm mode by 'Monitor Tomcat' UI,google chrome gets error:
107 (net::ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR), IE 9.0 cannot open SSL connection too.


In 'Startup' tab of 'Monitor Tomcat' UI, there are 2 different results:
1. when field 'mode' is set to 'jvm', browser cannot open SSL connection.
2. when field 'mode' is set to 'java', browser opened SSL connection
successfully.

%JAVA_HOME% points to IBM JRE, in 'java' mode, it can work, failed in jvm mode.

all files in logs folder don't report exceptions/errors.

in conf/server.xml, only updated all connectors to bind to
192.168.1.10:80/443/9009.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message