tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 51342] Inconsistency in ssl-howto apr example configuration
Date Thu, 09 Jun 2011 00:32:50 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=51342

ivolation@gmail.com changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|RESOLVED                    |REOPENED
         Resolution|INVALID                     |

--- Comment #4 from ivolation@gmail.com 2011-06-09 00:32:50 UTC ---
>> That example works for me once the file paths are fixed.
I have tested this on 6.0.29 and it definitely doesn't. Are you sure you are
using this with libnative APR? I know the property works with a JSSE connector,
but the patch is not changing the JSSE example but only the APR and that
certainly didn't work with 6.0.29. 

>>Further, the configuration reported as erroneous and the error message are not consistent.

I am sorry seems I accidentally pasted the wrong log line. I have tested a hand
full of cases to make sure it is definitely the issue. The error code provided
still shows the existence of the issue, simply not with the correct matching
case.

I am fairly certain clientAuth is not a valid property when an SSL connector
via libnative with APR.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message