tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 50975] IIS connector times out on Transfer Encoded content, never sending the chunked content
Date Mon, 11 Apr 2011 09:39:23 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=50975

Tim Whittington <timw@apache.org> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|                            |FIXED

--- Comment #7 from Tim Whittington <timw@apache.org> 2011-04-11 05:39:19 EDT ---
I've committed a fix similar to the one provided - thanks for providing a
patch.
Bug 48940 reported what I think is the same issue, with a similar analysis.

I can't replicate the actual error case in my systems, although the analysis
seems fairly conclusive, and the fix implemented is correct wrt interpretation
of the HTTP RFC in any case.
I've verified everything works fine if the Content-Length is (invalidly)
included in the original request to IIS - e.g. the header is dropped before
forwarding to Tomcat.

Fix as implemented will be in 1.2.32.
If anyone can reproduce the issue and is able to test, that'd be appreciated.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message