tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 50304] New: ISAPI connector isn't passing cookie when changing directories.
Date Fri, 19 Nov 2010 19:29:15 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=50304

           Summary: ISAPI connector isn't passing cookie when changing
                    directories.
           Product: Tomcat Connectors
           Version: 1.2.30
          Platform: PC
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: isapi
        AssignedTo: dev@tomcat.apache.org
        ReportedBy: benthecomputerguy@gmail.com


I have my site setup so that it sets a cookie in the root folder.  When I
change to a different folder, I need to be able to access the same cookie.  I
have found that if I browse to just the folder (eg: /test) then the cookie does
not get retrieved, even though in Firebug is shows that the cookie is still
set.  My site checks for the cookie and if it cannot find it, then it tries to
set it again, so every time I visit /test, it tries to set the cookie, over and
over again.

If however I browse to /test/index.jsp then the cookie shows up just fine. 
When I browse directly to Tomcat it works fine as well, it is just when IIS
passes the connection over that there is an issue.

I have tried both the 1.2.30 and 1.2.31 dll with the same results.

Thanks for the help!

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message