tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 50072] Blank responses
Date Mon, 11 Oct 2010 10:32:39 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=50072

Mark Thomas <markt@apache.org> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |NEEDINFO

--- Comment #1 from Mark Thomas <markt@apache.org> 2010-10-11 06:32:33 EDT ---
There haven't been any similar reports and 6.0.24 was released almost 9 months
ago. Either the application is triggering a rare code-path in Tomcat which is
hitting a bug or the application is sending invalid requests that Tomcat is now
being stricter in how it is handling them.

I tried to read the attached trace in Wireshark but a dump of the text output
from tcpdump is not easily imported. Looking through the text output I see some
oddities (e.g. Host headers in a HTTP 1.0 request) but nothing that jumps out
as obviously malformed.

Please provide a complete tcpdump trace of 5 to 10 requests in pcap format that
demonstrates this issue.

Also, note there is no need to edit the file to obscure any host names, IP
addresses etc. since they are all present in the hex data in the attached file.

You might also like to try running Tomcat with the BIO connector to see if the
problem remains.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message