tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 49582] New: Mapping a servlet to the root (/) doesn't work when accessing the root
Date Sun, 11 Jul 2010 10:52:26 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=49582

           Summary: Mapping a servlet to the root (/) doesn't work when
                    accessing the root
           Product: Tomcat 7
           Version: 7.0.0
          Platform: PC
        OS/Version: Windows XP
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: Catalina
        AssignedTo: dev@tomcat.apache.org
        ReportedBy: glamd@abv.bg


I'm developing a spring mvc app, with the dispatcher servlet mapped:

<servlet-mapping>
        <servlet-name>dispatcher</servlet-name>
        <url-pattern>/</url-pattern>
</servlet-mapping>

Until today I ran it on Tomcat 6.0.18 and it worked fine. Then I deployed the
web-app to Tomcat 7.0.0 Beta, and the result is:

- when I access the "http://localhost:8080/mycontext/" I get 404: The requested
resource (/mycontext/) is not available.
- when I access other locations "http://localhost:8080/mycontext/something" it
works fine

I tried to reproduce it with a simple servlet, annotated with
@WebServlet(urlMappings="/") and the result is the same - when opening the root
of the context the servlet is not triggered. When any other URI is accessed,
the servlet works fine.

Then I commented out the default servlet mapping of CATALINA_HOME/conf/web.xml,
but it still doesn't work.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message