tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From ":)" <cedar...@gmail.com>
Subject Tomcat 4.1.31 - HTTPS not working intermittently | “Page Cannot be Displayed”
Date Mon, 26 Apr 2010 06:01:29 GMT
We are facing this error intermittently. If we restart the server it works
for some time and again the problem start.

We also have another load balanced server with similar configuration and
that is working fine.

The server is running on Linux box. If we do the "ps -ef" its listing the
TOMCAT process.

URL : https://xyz.abc.com:9234/axis/servlet/AxisServlet

Following the configuration in server.xml file.

 <Connector className="org.apache.coyote.tomcat4.CoyoteConnector"

               port="9234" minProcessors="5" maxProcessors="75"

               enableLookups="true"

           acceptCount="100" debug="0" scheme="https" secure="true"

               useURIValidationHack="false" disableUploadTimeout="true">

      <Factory className="org.apache.coyote.tomcat4.CoyoteServerSocketFactory"

               clientAuth="false" protocol="TLS" />

    </Connector>


   - Is it the problem with our load balancer which is forwarding most
   requests to this server?
   - Is it any way related to the "maxProcessors" or "acceptCount"
   attributes defined in the above configuration?
   - Is it the problem with the port number??
   - Does it have to do any thing with the certificate. The certificate is
   generated using Java Keytool. ( However, the other load balanced server is
   also using the same certificate and working fine)

Please suggest in resolving this issue. thanks

jai





-- 
Smile Often ;)

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message