tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
Subject DO NOT REPLY [Bug 48069] Log Files not getting updated while using
Date Mon, 04 Jan 2010 20:39:33 GMT

--- Comment #5 from David Esposito <> 2010-01-04 12:39:31 UTC ---
No, the redirector wasn't working. Unfortunately, it's been a little while
since I tried to get this working so the details are a bit foggy but I was
getting either a 500 or 503 server error and when I turned on detailed output,
it was due to a problem with loading the DLL .. an exit code of

I tried both the 64 and 32 bit builds, and tried both the "-chunking" and
non-chunking builds. All yielded the same output.

I apologize for the poor detail. Attached is the config file I was trying to
use. There was no entry in Process Monitor for trying to create or open the log
file, I'm sure of that.

I scrolled back in EventViewer and I believe this is one of the events that was
being raised whenever I tried to restart IIS or the application pool:

- <Event xmlns="">
- <System>
  <Provider Name="Microsoft-Windows-IIS-W3SVC-WP"
Guid="{670080D9-742A-4187-8D16-41143D1290BD}" EventSourceName="W3SVC-WP" /> 
  <EventID Qualifiers="49152">2214</EventID> 
  <TimeCreated SystemTime="2009-12-14T21:06:32.000Z" /> 
  <Correlation /> 
  <Execution ProcessID="0" ThreadID="0" /> 
  <Security /> 
- <EventData>


Configure bugmail:
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

To unsubscribe, e-mail:
For additional commands, e-mail:

View raw message