tomcat-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 47426] 400 Bad Request when sending two consecutive POST requests over the same connection
Date Tue, 01 Dec 2009 00:40:18 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=47426

Mark Thomas <markt@apache.org> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|                            |WORKSFORME

--- Comment #1 from Mark Thomas <markt@apache.org> 2009-11-30 16:40:17 GMT ---
The APR classes quoted in the stack trace were not added to Tomcat 6 until
several months after Tomcat 5.5.15 was released. If that Tomcat version is
accurate, this looks like a local change in the JBoss source tree.
Additionally, that particular APR connector is not the default APR connector in
6.0.x and has to be explicitly enabled.

I have run your test using the latest 6.0.x code and I can't reproduce this
problem. I'd suggest upgrading JBoss to a more recent version that uses a newer
version of Apache Tomcat.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tomcat.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tomcat.apache.org


Mime
View raw message